Anotace: Létáme spolu nekonečnem, oba obnaženi pravdou z propasti nad smrtí. Hledáme šťastnější štěstí ve štěstí, mezi světy...
Létáme spolu nekonečnem,
oba obnaženi pravdou z propasti nad smrtí,
chtíc prozkoumat planety i planetky dřímající v dáli.
Spolu však nesníme,
často opravdu létáme,
i teď a slyším, jak říkáš : ,,Zlato, vidíš to?"
Vím, že jsi průvodcem věčných krás,
zachráncem nejvzácnějšího citu,
který tolik chybí Modrému světu.
Spolu nesníme, my opravdu cítíme,
slyším, jak říkáš : ,,Zlato, teď konečně žijeme!"
Však nikdy ne ve strachu, v hořkosti z bytí,
nikdy ne v marnosti, v hloubce stínů,
v bol pomalu plížících démonů z podsvětí,
kdy strach ožívá ve hrách i soubojích,
se strážnými anděly.
Ne, chrání nás obranný štít.
Jsem u Tebe, ( stále sebejistým klidem mě hřeješ)
ty jsi u mě a jsme spolu,
my totiž jsme a prostě milujem,
láskou se navzájem.
Letíme oddáni prudkou rychlostí,
nelze se zastavit, odbočit, pustit se,
hledáme šťastnější štěstí ve štěstí,
vidíme krásný a krásnější v krajinách,
plán cesty tvoříme si sami,
létáme svoji unášeni...mezi světy.