Anotace: Momentální nápad, jen tak, na ulici :)
Tak jak tu včera zapadlo slunce
zapadly i trsy ohnivých trav
A i když i ony se ztratily,
zapadly i tvé oči...
Scházeje stráň z bylinek,
stavil jsem se u vás doma
a i když hledal jsem sebevíc
v celé noci ses mi skryla...
Když klouzal jsem do spánku,
kolébán nevědomou vlnou,
spatřil jsem na chvíli, sám
noci ohnivou stráň.
A tak i když zapadly tvé oči
utkané z vláken z Neptunu,
stejně tu počkám, přetiše,
až ohnivá tráva zase vzroste...