Anotace: Inspirováno pozdně-nočním snem :)
Tykat jsme si začali
až k ránu
kdy měsíc mlel z posledního
a svítání bylo na spadnutí.
Snad jen tak náhodou
prošla mým vědomím
jak hrst písku ze Živého moře
kde sto let marně čekala.
Tykat jsme si začali
až když se pásly mé myšlenky
na louce všedního dne
A přesto byly nevšední.
Tykat si začneme
až dojdeme k poznání
že tu noc se ani jeden z nás
neopil měsícem...
Nemám ráda automatické tykačky.
22.05.2015 21:11:25 | Lilien