Anotace: Proč ne? :) Pocitovka s představou podzimu, i když ještě nezačalo léto :)
V anglickém parku
se lavičky přikryly listovím
a svým svědomím
- ale ne tak docela...
Kouřil jsem cigaretu
a svou lásku už rok nepotkal
přikryju se podzimním kouřem
- ale ne tak docela...
Růže svlékly svůj letní pot z trní
a já je sestříhám až po kolena
Vím, že pokud ji nepotkám
nebudu už docela...