Anotace: Čekala tiše v zahradě na hodinu klavíru :)
Včera překvapil mě tvůj vpád
do té zahrady
že jsem tě ani nepozdravil.
A tvé vlasy splývaly
tiše se sochou Madony.
Tvůj svit byl tak silný,
že mě na celou noc oslepil
a jako z voňavých karaf
stekl tiše do mých skrání.
A to nebyl sen...
Zítra už nepřekvapí mě tvůj vpád
do mé tiché zahrady
A na pozdrav počkám do noci
- jen když té vlasy zakřičí
jako Madona do tmy...