Zlobivý
Jsem zlobivé dítě, broučku
teď si kopnu do Měsíce
přes nový kráter do kroužku
napíšu Tvé jméno v lince
z kamínků na regolitu
měsíčním, to bude pecka
jak na pískovišti v skrytu
závidět mi budou děcka
z největších největší kráter
na všech dětských hřištích světa
viděn líp z nejvyšších pater
sluneční soustavy léta
možná staletí, navěky
klukovský ten jícen z lásky..
prý mám talent na padělky
- dopsat chci kalendář mayský
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Helen Zaurak
Komentáře (0)