Paprskem
Anotace: ...sním a bdím..
Paprskem sluníčka hladím Tvou tvář
šeptám jen slovíčka,by vyplnil se snář
paprskem hvězdičky hladím a sním
o kráse nožičky dlouhé,snad smím?
paprskem svítání dám na tvář úsměv
v zástupu čekání vím,že přijde od tebe pohled
Komentáře (1)
Komentujících (1)