Jsi můj anděl, jsi můj sen
který probudil noc v den
Ty jsi moje láska věčná
jsi má touha nekonečná
jsi můj rozum i můj cit
mé srdce pro Tvé chce bít
Jsi má naděje, má spása
jsi zpodobnělá krása
Jsi má víra života
co nám duše proplétá