Mnohem
Je mnohem skvostnější nechat řeku proudit,
než ji hradit a snažit se ji obejmout.
Je mnohem skvostnější cítit vůni jejích vlasů,
než do ní vnikat a vířit bahno.
Je mnohem skvostnější pozorovat její kroucení prostorem,
hadí tanec,
než ji zvedat sukni a olizovat ryby.
Je mnohem skvostnější stát se mořem.
Přečteno 416x
Tipy 9
Poslední tipující: Kett, Jort, Frr, Nikita44
Komentáře (0)