Takových je poskrovnu
Anotace: ...mohu Vás zachytit, budete-li chtít...
Takových dnů
bývá poskrovnu,
z toho dnešního, mám dobrý pocit...
Sotva se z místa hnu,
už žádná přetvářka ,
soucit.
Ze sedla bicyklu
každá druhá
jeví se jako kráska.
Chtěl bych je s citem
požádat o společnost
a v podkrovním ateliéru,
důvěra za důvěru,
s bontonem i taktem
celé hodiny uhlem
zachytit jejich těla aktem.
Přečteno 627x
Tipy 16
Poslední tipující: bogen, Avola, A42, knihomolka, Kett, Frr, Jort, Amonasr, MARKO, adaj, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)