Korálek chvění
V korytě
neteče téměř žádná voda,
zdobí tě
cetka,
co ti hokynář prodal.
Snažím se ,
bych co nejméně stonal.
Na římse
ulpívá korál
deště,
nebo spíše korálek.
Zasněně
pohlížím do dálek,
vnímám loučení slunce.
Ženě
je vhodno
zahrát na správné strunce.
Zakázané ovoce, rozkoše zahrad,
v dlaních, mnohý by měl tak rád...
Spokojím se s pohledy
na krásy vnad...
Obvykle po hříchu
přichází pokání.
Po vzrušení - pád !
Laskání
v ústraní
tiše.
Nastává doba příslibů
v dálce zní
pompézní
klekání…
Přečteno 529x
Tipy 9
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Frr, Kett, jitoush, MARKO, A42
Komentáře (5)
Komentujících (4)