Prérií
Čirou náhodou to byl jen sen
teď už víš, že chci Tě milovat
mám z něj demo-verzi, výcuc, sken
zpomalený děj urychlovat
lze pouze v představách ráje múz
devíti a co se týče mne
přepadnu dostavník, vůz jak vůz
s užitečným sloučím příjemné
na pravé poledne scénář má
sekvenci polibků v režii rtů
nabízí laskavé angažmá
náhoda.. dík, velký Manitou
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, MARKO, Lůca
Komentáře (0)