Koupelová
Hladinu přikryla jsi vlasy
tvrdě spí voda hluboká
před chvílí ještě vlnky pásly
medové nitě, bílou šíji
však teď, když se nikdo nekouká
gepardí rychlostí a hbitě
zmizel ten přelud v osuškách
a se mnou pořád čerti šijí
krásného jenom po troškách
Přečteno 463x
Tipy 10
Poslední tipující: Nopalt, AndreaM, bogen, jitoush, Nikita44, Frr, hanele m., roztoč_v_mé_hlavě, Daniela
Komentáře (2)
Komentujících (2)