Jiskérka
Jiskérka z táboráku
kam pádíš, kam letíš?
do říše nočních ptáků
popílek jsem nejspíš
jsi chvíle pomíjivá
svádíš mě, pálivá
tak se svlaž, důvěřivá
- do hvězd se zadívá
ten, kdo se spálil ohněm
lásky hry šálivé
tak dělej, za ní, honem
není kdy lkát ou-vej
dej sbohem táboráku
jenž hoří dál a dál
plát nelze ve spacáku
kdo už by temně plál?
bezpočet jisker lítá
k noční obloze výš
rdí se snad? nejspíš svítá
taky se rdím, to víš
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)