Anotace: ...
Hon
Jezdci vyskakují do sedel
Biče práskají
Psi štěkají
Zataženou oblohu křižují sokoli
Dují lovecké rohy.
A koho že to loví?
Přece tebe, lásko
Tebe.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?