Supernova
Řekla mi tolik o sobě
kolik jen hvězda může říct
mně, jako cizí osobě
oděné ve fíkový list
se skafandrem se nechodí
do vesmíru naslouchat rtům
pomyslným, nezabloudí
ten, kdo dá padáka šatům
nahá hvězda vstříc zazáří
když ze tmy vynoří se zrak
ohnivý, stejně se spáří
za okamžik, dýl nikterak
řekla, co chtěla, ne-li víc
měl jsem ji po všem políbit
najednou bouchla, opět vstříc
stihla říct ovšem - nech to být!
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)