Podzimní nostalgie
Anotace: i podzim má svoje
Šedavou kapucí mlžného mžení
překryla bolest svou nestydatou tvář,
v závanu věků nitky babího léta odplouvají
a touhám nebetyčným pohasla už zář.
Líbezně plačtivé chvilky letního chvění
smutně se zrcadlí v krůpějích nastydlého deště,
do tónů zlatohnědých se mi nálada mění….
Za oknem slzícím vyhlížím tě ještě.
Přečteno 734x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, Frr, Helen Zaurak, Nikita44, GiovaniDaVinci, bogen, Rozčtvrcená Básnířka, Aiury, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)