Anotace: z hnědých očí se jednou jistojistě zcvoknu
Jediná vteřina i celé století
Jak moje spása, tak moje prokletí
Jsou vším, co hledám ve víně
Odrazem lží na temné hladině
Jehlami v kupkách vlasů
Jsou hříchem z počátků časů
Dva němí svědci, kteří vidí
Až do nejhlubších schránek lidí
Dvě dětské smrtící zbraně
Dvě zrnka soli v živé ráně
Dva mechy, na kterých spí laně.
No mě hnědé nebo tmavé oči moc neberou ale báseň je velmi hezky napsaná je vidět že tě hodně fascinují;)mě odjakživa berou šíleně zelené jsou magický a je jich moc málo
20.10.2015 14:27:07 | xoxoxo