Nacpu se
Nacpu se plazmatem
kolik do mne vejde
teď v jednadvacátém
století ať sejde
trávící soustavou
do krevnich oběhů
pak chůzi houpavou
navodím do lehu
chceš-li to udělat
také, přijď ke Slunci
uvnitř se rozeplát
lásku dechberoucí
zakusit na vlastní
kůži a soukromí
co je pocit slastní
být syt na atomy
v jaderné fúzi rtů
divoce posedlých
pln šípů Cupidů
nejlepší ze všech zlých
řešení bláhových
- nacpat se, ať to vím
plazmatem nachových
soumraků nad tím vším
kterak je bílá noc
s ulítlým rojem snů
co je moc, to je moc
malý princ princeznu
nezná, vem na to jed
tajemství stopové
v plazmatu sílí teď
Amorků dobové
zbraně, proč uhýbáš
paprskům zezhora?
pobledlá zulíbáš
krásko, stín netvora
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)