Anotace: ..
Podobný pocit
jsem neměla už dlouho
jako bys na vteřinu
pouhou
vnikl do mé bolesti
Neumím od Tebe se odprostit
Chci zpět to šimrání
tuposti uvnitř břicha
chybí mi jiskření
očí Tvých
a všechny chvíle ticha
Okamžiky tmy
a nekonečných polibků
Tvůj chlapský smích
(ne)vinných pár přípitků
Chybí mi noc
Ty, já
blues a láhev vína
A tyhle pocity
jsou mého srdce gilotina
Nádhera...
Jednu láhev bych mohl poslat ... :-)
16.04.2016 10:35:06 | Mácha
Krutý osud pro srdíčko. Velmi výstižné až zkličující. Ještě štěstí, že to není navěky.
17.11.2015 16:27:37 | VEDz RVAHEs