Anotace: jóóó - když se jeden pořádně vyspí...
*
Posledním klepnutím
poslední písmeno
na posledním řádku
poslední enter
Pomalu vstávám
Otevřu okno – jinak nespím
Mladá noc... tak
vystrčím nos do ní
Jak tabákové pole voní
náročný den
tabák na polštáři
usínám. Tabák....
co znamená to v snáři ?
----------------------------
Jarní sobota voní chladně
jak zmoklý pes
ráno je mokré jako jeho nos
a ještě mlha padne...
otevřeným oknem do něj - ještě bos -
já řeknu jen
to bude dnes
parádní den