Pojď
A jitra jsou zde tichá
v hypno-ozvěnách vzpomínek
hvězdy lež nepromíchá
prásk do bot, do holínek
a je to, scénář krade
svatozář kolem černých děr
spěchej, Ty, můj poklade
ať nezmeškáš spoj, collider
roztáčí další kolo
nasedni se mnou, nelituj
ztrát, duo moc by bodlo
nad závratí nemedituj
z rychlosti světla, naskoč
popojedem s částicemi
k lepším zítřkům, víc zatoč
kol dokola s vánicemi
a jitra jsou zde tichá
v hypnóze, proč vzpomínání?
proud k membráně pospíchá
částic, bez nás, pousmání
provází nápad v klidu
závětří, zapadlý prachem
nápadů pyramidu
sdílet je třest.. s větroplachem
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Amonasr
Komentáře (8)
Komentujících (4)