Anotace: Vzpomínka na prázdniny v malé severočeské vesnici u tety Anny...
*
V poledne na návsi
a v lípách kol kapličky hučí
v rozkveteném tichu
v atributech domova
na opačném konci
útulných zimních večerů
těch prchavých chvil
kdy budeme zase vzývat
večer s rybí polévkou
zlaté prasátko v noci
s Rybovým pastorále
a kometou z máslového těsta
Dnes ne...
dnes v lipovém stínu
břitevním ostřím kapesních nožíků
ve zpocených dlaních
ryjeme srdce ( Honza♥ Eva P.)
šípem protknuté
do opěradla oprýskané lavičky
jenom nevíme proč?
ale víme...
24.11.2015 11:45:50 | enigman
Tak to si asi taky pamatuješ, co jsi měl 26. srpna 1998 k večeři... markuju tě na IQ okolo 220... to máš, sakra, skoro o stovku víc, než já... a já si od rána pamatuju, že je dneska čtvrtek!!
26.11.2015 21:29:38 | aravara