Anotace: pod stromem
Dovedu si
Tak jak kdysi
Představit že vše se mísí
touha chtíč a nízké pudy
pak je jedno že já tudy
a ty jinou cestou dáš se
cíl je stejný
podléháš ...
nikomu nic neřekneme
potají ..tam co je stín
šeptat budem
o těch věcech
možná si tě rozbalím
nebo ty mou mašli trhem
až na samou podstatu
odhalíš
a bez ostychu
dovolíš mi roztát....tu
a pak ráno až den vstane rozpleteme noční slib
slova taje převládají tam kde ničí nás
pár chyb..
Líbí se mi, moc hezky plyne :)
25.11.2015 11:59:57 | iluzionistka
Dovedu si představit noční chyby , nebo sliby...navždycky, technicky, chemicky i s duší, to řekl Amor a napřáhl svou kuši...
24.11.2015 22:24:05 | básněnka
Přezbrojil, rošťák jeden a teď každý kdo by chtěl být sveden
Pod jeho křídly klečí.. Chci holku, bez zbytečnejch řečí..
24.11.2015 22:53:30 | čiči