Letní romance
Anotace: Občas do života někdo vstoupí a i když je to na chviličku, tak zanechá nesmazatelnou stopu. A nebo to možná bylo jen shodou okolností, náladou, místem a tak :-)
Co jste to provedly,
hvězdy moje?
Kam jste mne zavedly bezmračnou nocí,
když šel jsem jako omámený
serenádou houslí?!?
A ztratil hlavu se zbytkem rozumu.
Co jste to spojily,
hvězdy moje?
Dvě teskná srdce v jednakém rytmu bijící,
z nichž zůstaly jen rudé rty
vínem malované
a hlava bolavá z imprese okamžiku.
Co jste to provedly,
hvězdy moje?
Kam s ránem odlétly
vlasy tvoje?!?
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Laurel
Komentáře (1)
Komentujících (1)