trochu tady
trochu támhle
hlavně z toho nemít strach
když je pěkná
když se směje
srdce bije na poplach
mrknu jedním
kývnu hlavou
křídlo dveří dokořán
podržím a dvě tři slova
co lichotí
taky znám
ladné křivky
boží dary
oko štěstím zamrká
uložit si do paměti
jednou k dobru příběh dám
pak jí potkám ve výtahu
zrcadlí se ze tří stěn
vše co vím teď vrhám do hry
brzy budu políben
jenže ouha plány letí
na ostudnou procházku
místo pusy vytoužené
přišel jsem jen k výprasku