Prosincová
Bílá vločka poletuje v teplé dlani zpívá
tajný příběh vypravuje z chladu kouzel víla
provoněné jehličí i adventní věneček
lásku věrnou zaručí rozketlý proutek barborek
skřítků tony housliček anděl v křídlech roznáší
nejkrásnější z písniček o svaté noci přináší
mráz vymaluje tvářičky,sníh přijme stopy cest
slůvka pojí větičky a láska vzlétne k záři hvězd
zvoneček o noci půlnoční jasnou hvězdu hlídá
žár,teplo,klid a pohodu vánoční v návratu vítá
všechna znamení zvěrokruhu končí slunce putování
podejme si všichni ruku k upřímnému blahopřání
Komentáře (0)