Anotace: v křivoklátských lesích mezi kopci nedaleko hájovny
*
Ráno ráno...
nalilo si studánku
ukouslo ještě vlažného slunce
a rozvalilo se mezi břízami
jako my
pohodový den
probuzený topinkou
a slzou whisky
v čaji
všechny rovnoběžky štěstí
a poledníky očekávání
se protínají vedle mne
soboty a neděle!
miluji ten průsečík
na tvém těle i kóty očí
uhýbajících slunci
dopředu i dolů nalevo
obleču se do Ódy na radost
lehnu si na nedočkavost
a počkám na soumrak
Studánka se rozvlní...
nalilo si studánku - moc, moc hezké
01.12.2015 08:46:44 | maryshka