Anotace: stotisíckrát napsané téma - ale ne takhle!
*
zlidšťuji prázdnotu pokoje
sklenkou kouřem
měním rozměr
co minutu vykouknu olíznutým oknem
nejdeš a nejdeš
dnes už asi
cigareta zasyčela v nedopitém Chablis
natáhnu slipy
kdybych aspoň usnul
ráno jsem zakopl o tvé boty
o patro níž
na rtech nic víc než pachuť včerejší cigarety
nebo mít bezbariérové bydlení...
15.12.2015 13:21:03 | enigman
Ne, bezbariérové bydlení je sice dobré, ale já bych tak přišel o vedlejší pointu...
16.12.2015 09:38:56 | aravara