V NAŠEM ŽIVOTĚ

V NAŠEM ŽIVOTĚ

Anotace: .

V našem životě se může skutečně splnit pouze to,
čemu věříme z celého srdce.
V našem životě se může skutečně splnit pouze to,
čemu vlastně ani moc nevěříme, pokud věříme,
že čemu vlastně ani moc nevěříme
se v našem životě může skutečně splnit.
V našem životě se může.
Autor Claires, 13.12.2015
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tomu věřím...

15.12.2015 12:49:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel