Anotace: ...
Kráčet
jsem toužil
po Tvém boku
a jako Nobile
navázat spojení
se vzdáleným světem
pár kroků
od nového roku
bez dotyků
a bez pokroku
v chladivé noci
zmrznul můj sen...
A vlastně –
jakou barvu
mají
Tvé oči?
asi ledu...
18.12.2015 11:08:34 | enigman
To si nemyslím...nejsou chladné... :-)
18.12.2015 20:19:41 | Zbynislaw Thinkiewicz
Hnědé :-))
17.12.2015 07:25:53 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?