Skřítek
Anotace: ...v mysli i srdci..
Mám svého skřítka
s bílými vousy
ve kterých štěstí snítka
cestu rosí
mám svého skřítka
mé žití chrání
by v srdci láska
rozkvétala milováním
mám svého skřítka
s červenou čepičkou
jež hladí spící víčka
dlaní maličkou
mám svého skřítka
z pohádek čaroděje
jehož stříbrná nitka
peřejemi života pluje
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, ArtFox, Nikita44, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)