Anotace: ..asi člověk má když se na něj někdo usmívá?
Jaký je to pocit
zabořit se v noci
vedle Tebe do peřin?
Jaký je to pocit
sledovat s Tebou moci
měsíc při úplňku,
když na vlkodlaky nevěřím?
Jak se asi cítí
káva k níž ráno
si přivonět smíš?
Jaký je to pocit
být zodpovědná
za Tvůj smích?
Jak asi se cítíš
v noci když nemůžeš spát?
Jaký je to pocit
smět tě svým tělem hřát?
Jak cítíš se u krbu
při soumraku
při poslechu hudby krásné?
Vím že spatřit Tě usmívat se..
to člověk jenom žasne!
Tvá každodenní poezie je nádherným zpestřením všedních dnů :)
15.01.2016 22:55:22 | Dis-Con-Nect-Ted
Nádherně řečeno, pokud je to myšleno vážně, převelice děkuji :)
Na každém všedním dni lze najít cosi nevšedního..
15.01.2016 23:01:19 | Lioness
Víš mám rád to jak umíš najít krásu v těch nejobyčejnějších věcech. A taky jak je z toho jak píšeš cítit, jak moc máš psaní ráda a že se snažíš aby to co to dává Tobě, dalo i těm co číst budou...
Zaslech sem že prý mívá
snad křehkost kopretin
a večer, když se stmívá
pomáhá zahnat smutný stín
Když koutky se lehce zachvějí
přejdou do kouzla úsměvu
podobnou krásu s nadějí
nekoupíš s kuponem na slevu
Však nezacházet rozmařile
když někdo podá Ti kouzelný klíč
někdy stačí jen hloupá chvíle
zmizí a už je zase pryč
Rozdáváš úsměv slovy všemi
a ještě do nich přidáš naděj
tak prosím teď nesměj se mi
anebo se na mě směj
15.01.2016 22:18:24 | Madanik
Nádherný komentář děkuji :) Jestli to není nakonec lepší než ta moje naivní báseň..
15.01.2016 22:23:26 | Lioness
Podle Shakespeara má první začít žena. Takže nečekej až se usměje a usměj se dřív ... třeba.
11.01.2016 16:58:52 | VEDz RVAHEs