U vody, blízko lesa,
tam moje srdce plesá,
tam jsme láskou opojeni,
tam došlo k našemu spojení.
Ručník v trávě, na ručníku tráva,
šum vody a tvá řeč dravá.
A s každým dotykem dalším,
se s tebou k nebi vznáším.
V dáli, v campu zní hlasy,
nevadí, když chvějí se tvé řasy.
Je to tak, jak jsi chtěla,
když spojují se naše těla.
Tam u vody, krásný čin,
opět jsme hříšní bez vin.
Tam u vody jsme spolu,
dosáhli stejného vrcholu.