Anotace: ...
Je to snad život či krásné snění?
Čekám na milost, či na procítění?
O tajných dívkách rád bych teď básnil
Začnu je svlíkat, já se snad zbláznil.
Rád bych vás zatáhl k jednomu příběhu,
myšlenky protáhnu v nádherném příměru.
Začátek nevšední otázkou lásky byl,
hodinka polední, dívka o které snil.
Na sebe koukají v tu zvláštní chvíli,
očima zkoumají jak pouto lásky sílí.
Najednou zvedli se, plouží se k sobě,
pohledem svedli se, tlak není v normě.
Oba dva cítí vůni vášně z povzdálí,
chytli se do sítí, stále však otálí.
Náhle sednou si spolu co nejblíže k sobě,
milují se u stolu a nemyslí na oběd.
Konec se však blíží, jdou na to rychle,
srdce je tíží, rty jsou už vyschlé.
Nají se v poklidu, myslí stále na sebe,
našli v sobě zálibu, která míří až do nebe.
Z toho teď vyplývá mé poslední rčení,
slzím a vzlykám, tak slyšte jeho znění!
Když holka s klukem mají spolu krásnou chvilku,
přijde den, kdy potřeba je přitlačit na pilku.
............. ... ..... .... :-) ... šťastna, jíž byla věnovana tato upřímná slova...
14.02.2016 13:55:16 | tvořilka