Jednou
Jednou…
Chtěla bych,
nechat si tě zdát.
Taky bych chtěla,
ústy po těle ti malovat.
Obtisknout dlaň,
kde srdce zpívá sonety.
Po doušcích lásku pít,
cos namíchal mi ty.
Přitisknout se,
s tvými dlaně proplétat.
Nemyslet na čas,
… celá se ti dát.
Přečteno 729x
Tipy 14
Poslední tipující: Krahujec, mirecek, lala, Zlatičko, Mácha, enigman, Zrzi, Jort, Nikita44, poeta
Komentáře (7)
Komentujících (4)