Anotace: spící...
odkud
jen
prameníš
duše nespoutaná
hravá
kam
ztácí se
síla tvá
nenasytnost i neurvalost dravá
kde
tichost
má sídlo své
kdo
probudí tě
z pláčů
kdy
tiše zpíváš jen
prosmutnělým spáčům
kéž
vzneseš se
k nebesům
radostí provoněná
čistotou omytá
zrozena jasem
v růžích
spící žena
*