Před krbem
Anotace: ... spočinutí v souznění..
V krbu oheń plápolá
barvou rudých vín
s polínky si pohrává
vrhá na zeď stín
milování před krbem
na perském koberci
zakončí polibkem
vroucím dva milenci
z krbu oheń zahřívá
přítomnost něhy
nahotu,jež ukrývá
proud ztuhlé lávy
v krbu oheń usíná
mění se v temný nach
tanec jisker doznívá
a z básně zbyl jen prach
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Blondý, bogen
Komentáře (0)