Je (jaksi) skvělá
Anotace: Jak dokonale nedokonalá jsi :)
Je nádherná!
Je nádherná vším co nemá
když mluví chci aby oněměla
a já dál v očích tonul v hlubinách,
však voda sotva na dosah.
Je překrásná!
Je překrásná vším co nemá,
když pláče chci aby nebrečela,
a já kouzlil pro úsměv její
pro jediné, ať se její oči smějí.
Je jedinečná!
Je jedinečná tím co nemá,
když mlčí chci aby promluvila
a já cítil její hlas na kůži,
a vymněnil polibky její, za růži.
Ona je zkrátka dechberoucí!
Je dechberoucí vším co nemá
když tápe chci aby rozumněla
a my spolu dožili v oblacích
či alespoň ve vzpomínkách mých.
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Vyvrženec, Nikita44
Komentáře (0)