Anotace: ...
Krásná to duše na světě,
láska však trochu mate hlavu.
Na povrchu křehká možná,
vevnitř silná, to se pozná.
Snad odhodí brýle neštěstí
a překoná tunu svých bolestí.
Umožním jí kráčet dále
s úsměvem na tváři, neustále.
Musím ji naladit na správnou notu,
ať pokecáme o všem možném
a zbaví se myšlenek temných,
nechť zlepší se ti nálada, prosím !
Nic nehraji, už jsem takový
emočně stabilní, vtipný, ale lakomý.
Zvesela snažím se roztočit srandy kolotoč
a stále se ptáš:"Proč mě máš rád, proč ach proč?"
hm.
15.03.2016 00:02:33 | tvořilka