Tulák
Anotace: ...po hvězdách..
Toulám se ve svých snech
toulám se strání
toulám se po městech
uličkou ranní
toulám se po cestách
toulám a tančím
v kratičkých básničkách
touhu svou značím
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: lala, bogen, Nikita44, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)