Anotace: poezie žije, múzy se koupou, tolik básníků
...Tak alespoň ventilačku...ať žiješ, píšeš, vkládáš. Na truc múzám, co nechtějí se do řádků nechat položit a raději, tam někde za okny zavřenými, dál budou se bít..:-)
15.11.2016 08:46:15 | Dreamy