...
Jak kapičky deště,
do střech ze rzi položených,
jak zvonky křídel andělských,
jak vodopád ve skalách rozervaných
vzpomínky hlavou mi zvoní...
Nový den ve světě starém
jako by křičel
a lidé,
co ulicemi křižují,
jakoby neposlouchali
zachmuřeni starostmi,
lásku ve sklech výloh míjejí...
Přečteno 439x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, Móny, Papagena, Jin&Jang, Vraby, zdenka, Mácha
Komentáře (3)
Komentujících (2)