Zahrává si
Zahrává si se mnou
nevím, kdo je to
když jdu nocí temnou
nebe poseto
hvězdami to není
kdepak, kdo to ví
sílí podezření
že neodpoví
ani Luna svatá
v halu svatozář
má dnes tvář kulatá
kdo z nás dvou je lhář
neuhodne noční
můra šedivá
na mne Tvůj mžik oční
když se nedívá
zahráváš si se mnou
co to znamená?
s nocí bezejmennou
chudou na jména
v polibcích, úklonu
v duu porůzném
hvězdy v unisonu
mlčí robustném
Přečteno 437x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Móny, bogen, Malá mořská víla
Komentáře (0)