...
Natáhni ruku do tmy,
do dlaně vezmi noc,
pošeptej jí své sny...
snad pomůže ti,
snad alespon na chvilku
tvá přání vyplní.
Život si ve spánku měníme,
sny jako korálky poskládáme...
podrž už noc v hrsti,
i když už je ráno,
cítíš ty korálky,
jsou tak blízko u sebe...
...jsou jen tvoje...
...otevři dlan...
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: vagness, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Nikita44, Móny, Jin&Jang, Mácha
Komentáře (4)
Komentujících (2)