Anotace: .
Hle, Luna
ta básníky vzývaná
večerní kočovnice
po nebi putuje
studeným okem vše sleduje
poslouchá vytí vlků
mezi mraky se schovává
lidem pokoje nedává
neklidné myšlenky vzbouzí
Poutníku bledý
už jdi spát
zítra zas budeme hrát
nebeský škatulata