Anotace: Konečně mne navštívila česká múza...
S ohněm v srdci a s větrem v zádech
širokou pláni za obzor
prolétáš na jediný nádech,
v pohybech lad a v očích vzdor.
Co tě vyhání za rozbřesku?
Kam nebojácně míříš tmou?..
Prozraď svou utajenou stezku
a já osvítím cestu Tvou.
Oheň už v srdci přestal plát
jen vítr v zádech mám.
Lad pohybů už zmizel v dál
Co vyhání mě za rozbřesku??
Snad jen to
že ho zase uvítám...
14.05.2016 01:30:25 | Mácha
Malá lucerna není slunce
ale ona jen Tvá hvězda.
Jen ber, o ní nespálíš ruce
a v noci Ti naději dá...
14.05.2016 01:48:32 | Vamalien
Dík za věnování ;)já jsem v čínském horoskopu ohnivej kůň...jinak jo celkem fajn.Navíc koně mám ráda a jednoho vlastním tak už i proto reaguji :)
10.05.2016 18:10:15 | xoxoxo