Anotace: Nálada...
Bouřka uprostřed léta…
I když nejsem připravená,
odříznutá od celého světa,
i když jsem trochu unavená…
Mraky, oheň chrlící,
Vy mne zranit nedokážete.
Ani vodou, ani vichřicí,
mne ani větrem nesvážete!
Uprostřed ďáblova hřiště
ustojím i těžší klání…
Kousky ledové tříště
rozmrazím ve svých dlaních.