Anotace: to se stává...
Ona milovala jeho,
jeho vzdor a nadání,
že byl ze světa jiného…
A on miloval létání.
Ona milovala ten pocit,
že s ním je o něco dál.
A on vždy odlétal v noci,
když chtěla, aby zůstal.
Nechtěl věřit jejímu snu,
že s ním by jednou létala.
Nechal jí čekat ve stínu,
co jeho křídla vrhala.
Život mu chtěla osladit
nektarem z nejlepších květů.
A on tvrdil, že to vadí,
že prý mu brání v rozletu.
Znovu odlétal v naději,
že v nebi zchladí svůj žár…
Protože neviděl ten její
nádherných křídel pár.
Jo a vítej na Literu :) hezká báseň
12.05.2016 01:37:01 | Lioness
Děkuji za uvítání, zkusím přidat ještě něco a moc ráda přečtu názory. :-)
13.05.2016 00:11:31 | Vamalien