Anotace: no comment...
Ty uzamykáš dveře,
pak v těžkém železném zámku otočíš klíčem.
Všude ostnaté keře,
moji kůži trhají stejně jak šlehy biče.
Ty uzavíráš okna,
pak závěsů těžkou oponu zatáhneš rázně.
Noc, neprodyšně mocná,
mne obklopuje tmou a probouzí bázně.
Ty uzavíráš duši
a oči, Tvé duše okna, už nesvítí v mlze.
Sluší nebo nesluší,
hořký lék už jsem spolkla,
déle čekat nemůžu, i když to jinak nelze.
Ty uzamykáš srdce
a ledové krůpěje padají na teplou zem…
I když to zvládám těžce,
nech mi škvírku naděje,
neb mne do toho svého, odlišného světa vem.
Ach jo to je tak smutně pravdivý, bohužel se v tom vidím, prostě tvoje slova jako by odhalila to co jsrm prožil....-(
Krásný, trefný, pravdivý a bohužel u mě prožitý....
....paráda....ST...
14.05.2016 00:14:48 | Mácha